Купити та встановити інженерну дошку дуб у Львові

Інженерна дошка у Львові

Інженерна дошка може складатися з 2-х або 3-х шарів:

  • Верхній шар, або шпон, виготовляють з таких порід дерева, як-от дуб, ясен, горіх та береза.
  • Проміжний шар (якщо є) – з твердих сортів дерева.
  • Нижній шар – березова фанера.

Тому у надійності та практичності інженерної дошки можна не сумніватися.

Розміри інженерної дошки можуть варіюватися в різних діапазонах. Довжина – 50-300 см, ширина варіюється в межах 15-45 см (оптимальний варіант – 20-30 см), товщина зазвичай не перевищує 2,5 см (верхній шар – 3-10 мм, нижній – 9-15 мм).

Інженерна дошка від виробника

Чи варто купувати інженерну дошку?

Інженерна дошка має безліч переваг, які добряче вирізняють цей тип підлогового покриття серед інших.

Серед оригінальних дизайнів та різних кольорів верхнього шару інженерної дошки ви обов’язково знайдете щось своє. Натуральний вигляд інженерної дошки теж не залишає байдужими поціновувачів справжнього дерева. Завдяки лаковому або восковому покриттю інженерна дошка може мати як глянцеву, так і матову поверхню, а це ще більше розширює ваш вибір.

Інженерна дошка характеризується максимальною стійкістю до мікроклімату приміщення. Тобто її можна, взагалі не боячись, встановлювати у кімнатах з відносно високим рівнем вологості. Крім того, теплопровідність матеріалу є низькою: верхній шар теплий, а тому ногам не буде холодно. А якщо плануєте встановити теплу підлогу, то інженерна дошка без проблем витримує перепад температур.

Не варто забувати й про екологічність інженерної дошки: виготовлена з натурального дерева, вона є безпечною для здоров’я дорослих, дітей та домашніх улюбленців.

Інженерну дошку можна сміливо встановлювати безпосередньо на стяжку. Завдяки такому фанерному нижньому шару не потрібно ще якихось особливих пристосувань. Замкова система «шип-паз» робить укладання інженерної дошки максимально простим, швидким та зручним.

Нижній шар (фанера) захищає дошки від деформації, тобто така підлога служитиме вам дуже довго (навіть більше 50 років). Якщо ж поверхня вже трохи стерлася, не поспішайте змінювати підлогове покриття. Інженерну дошку можна спокійно відполірувати та відшліфувати – на вигляд буде, як новенька.

Серед недоліків можна назвати лише те, що її не встановлюють плаваючим методом і те, що для вдалого укладання інженерної дошки потрібно знати багато деталей. Хоча якщо звернутися до хороших майстрів, то і ці недоліки просто зникають.

Інженерна дошка розпродаж

Інженерна дошка дуб у Львові

Одним з найбільш затребуваних матеріалів для дерев’яної підлоги є дуб. Це і стильний натуральний вигляд, і міцність та якість покриття. Таким чином, інженерна дошка дуб є дуже вдалим поєднанням. Шукаєте інженерну дошку дуб дешево у Львові? Вам до нас – в магазин “Arbor”. Вибір насправді дуже великий, тому піти з порожніми руками у вас просто немає шансів. Чи вам потрібна інженерна дошка дуб на замовлення? І таке у нас можливо, звертайтеся.

Хочете купити та встановити інженерну дошку дуб недорого? Ми укладаємо інженерну дошку палубою (паралельно між собою зі зсувом 1/2 довжини, 1/3 довжини або ж хаотично), французькою ялинкою (під кутом 30, 45 або 60 градусів) та англійською ялинкою (під кутом 90 градусів). Купити інженерну дошку дешево у Львові можна у нашому магазині «Arbor». Ціна на інженерну дошку дуб залежить від породи дерева, типу і структури фінішної обробки, виробника, однак вона є доступною для наших клієнтів.

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто