Тришарова паркетна дошка для підлоги

З-поміж усіх видів підлогового покриття, люди часто надають перевагу саме тришаровій паркетній дошці. Це й не дивно, оскільки натуральна на вигляд підлога завжди вабить погляди як тих, хто проживає в оселі, так і гостей. А крім цього, підлогове покриття з тришарової паркетної дошки вважається найбільш довговічним покриттям.


Що ж приваблює покупців у тришаровій паркетній дошці?

  • неповторний малюнок
  • до неї можна застосовувати різні типи покриття (лакове, олійне, воскове) та обробки (брашування, тонування, відбілювання тощо)
  • безпечна для здоров'я
  • високий рівень термоізоляції
  • піддається реставрації
  • легко встановлюється
  • доступна ціна
Тришарова паркетна дошка для підлоги

Встановлення тришарової паркетної дошки породи «Дуб»

Даний тип підлогового покриття укладають в різноманітні приміщення: і в домівках, і в офісах, і в ресторанах, і в спортивних залах тощо. Щоб тришарова паркетна дошка якнайкраще служила у процесі експлуатації, не потрібно нехтувати правильністю укладання.

Дуже часто тришарову паркетну дошку встановлюють на м’яку підкладку за допомогою замкової системи. Для цього потрібно ретельно підготувати поверхню та обов’язково слідкувати за вологістю в приміщенні: вона не повинна перевищувати 60 %.

Ми радимо вам звернутися до спеціалістів, які правильно визначать необхідну кількість матеріалу, а також порекомендують найкращий спосіб укладання. Салон паркету «Арбор» пропонує професійну допомогу в цьому питанні, тож не зволікайте та звертайтеся саме до нас.


Як правильно доглядати за тришаровою паркетною дошкою?

Аби продовжити термін експлуатації тришарової паркетної дошки, потрібно знати, як саме за нею доглядати та чого, навпаки, робити не варто.

Під час прибирання не варто використовувати жорсткі щітки та засоби, що містять абразиви (тобто порошкоподібні гострі частинки). Вони можуть залишити подряпини на лаковому покриття, в результаті чого, в деревину зможуть потрапити бруд та волога. Натомість користуйтеся ледь вологою м'якою ганчіркою та спеціальними емульсіями.

Не бажано ходити по такій підлозі в брудному взутті чи взутті на підборах, адже це теж може призвести до пошкоджень та подряпин покриття.

Щоб не залишати подряпин на поверхні підлоги, рекомендується використовувати спеціальні тканинні наклейки для меблів, а також килимки під крісло на робочому місці.

Нагадаємо, що для кращого захисту час від часу потрібно оновлювати покриття підлоги: чи то лакове, чи олійне, чи воскове.

Де можна купити тришарову паркетну дошку дешево у Львові?

Вигідно купити тришарову паркетну дошку від виробника можна в нашому салоні паркету «Арбор» у Львові. Продаж та виготовлення тришарової паркетної дошки під замовлення у нас теж доступні.

Тришарова паркетна дошка: розпродаж в магазині «Арбор»

Під час розпродажу тришарової паркетної дошки різних порід ви маєте можливість придбати її за доволі низькими цінами.

Про ціни та акції на тришарову паркетну дошку можна дізнатися безпосередньо в нашому магазині «Арбор» або за телефонами: +38 (068) 513-55-26, +38 (093) 115-45-28.

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто