Художній паркет з каменем

Художній, або модульний, паркет – це таке дерев'яне підлогове покриття, при якому з модулів утворюється певний художній малюнок. Верхній шар модульного паркету – це зазвичай лакове покриття, яке вберігає деревину від зовнішніх пошкоджень. Далі знаходиться шар з цінних порід дерева (дуб, ясен, горіх, а також екзотичних, як-от мербау). І нижній шар – з хвойних порід.

Модулі паркету можуть містити вставки з металу та каменю. Паркет зі вставками з каменю є чудовою альтернативою звичайному художньому паркету.

Які ж переваги паркету з каменем?

  • Можливість виготовлення художнього паркету з каменем під замовлення
  • Виглядає дуже красиво та унікально
  • Довгий термін експлуатації
  • Практичний в користуванні
  • Екологічний матеріал
  • Доглядати нескладно

Модульний паркет з каменем: що може бути вишуканішим?

Зазвичай паркет зі вставками з каменю укладають в кухні, їдальні, вітальні тощо. Варіантів, як саме можна оздобити кімнату паркетом з каменем, є дуже багато. Якщо добре продумати загальний малюнок, то в результаті вашу кімнату прикрашатиме унікальна та вишукана підлога.

Є велика кількість різноманітних візерунків. Але найголовніше – ви можете прийти зі своїм макетом, а ми його радо втілимо у реальність. Наші майстри зроблять усе, аби увиразнити кожнісіньку деталь.

Лише уявіть, як красиво буде виглядати підлога з вашим індивідуальним малюнком. По-перше, такого точно ні в кого не буде. По-друге, той візерунок буде повсякчас нагадувати вам про щось особливо приємне. Крім того, якщо в кімнаті присутні предмети та деталі з такого самого каменю, то цілісності інтер'єру можна буде дуже позаздрити.

Які види каменю використовують для вставок?

Інкрустація паркету каменем супроводжується використанням таких видів каменю:

  • Мармур
  • Граніт
  • Кераміка
  • Онікс
  • Травертин

До речі, не обов'язково замовляти увесь паркет з каменем. Можна такий модульний паркет зі вставками з каменю поєднати з модулями без каменю.

Паркет з каменем: ціна

Художній паркет з каменем Львів

Художній паркет з каменем від виробника можна знайти у нашому салоні «Арбор» у Львові. Для виготовлення модульного паркету ми використовуємо масивну або інженерну дошку. Що стосується породи деревини та селекції, наші досвідчені консультанти допоможуть вам у виборі. Зробимо вам індивідуальний малюнок за вашим макетом.

Покриття паркету з каменем може бути лаковим, олійним чи олійним з воском. Найчастіше художній модульний паркет з каменем зустрічається з такою обробкою, як брашування (штучне старіння деревини) та шліфування (вирівнювання поверхні та надання їй гладкості).

Ціни на модульний паркет зі вставками з каменю варіюються залежно від матеріалів, тобто породи дерева та виду натурального каменю, а також складності малюнку. Крім того, ми виготовляємо паркет з металом та підберемо для вас той, що підійде за ціною та виглядом. Чекаємо на вас в нашому магазині «Арбор» у Львові.

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто