Як обрати підлогове покриття для будинку?

Масивна дошка купити Україна, ЛьвівПідлога є одними з основних елементів дизайну інтер'єру, який несе чимале навантаження. Підлога в будинку повинна бути не тільки красивою, але й довговічною.
 
Надбання архітекторів, фантазія дизайнерів і сучасні технології, спеціалізовані на обробці деревини, пропонують бажаючим ознайомитися з асортиментом підлогових покриттів, які відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і якістю.
 
Яке підлогове покриття підходить саме Вам? Чи буде воно функціональним? Щоб зробити правильний вибір необхідно отримати відповіді на ці та ряд інших запитань. Ми допоможемо Вам прийняти правильне рішення і зупинитися на найкращому підлоговому покритті.

Різновиди паркету

Паркет - являє собою підлогове покриття з натурального дерева. Його фактура робить приміщення більш затишним, але оскільки дерево боїться подряпин, може деформуватися під впливом вологи та зміни температури, тому фанера вологостійка стане Вашим надійним помічником. Крім цього, в процесі виробництва паркет обробляють різноманітними речовинами, що знижують його екологічні властивості.

Масивна дошка - це підлогове покриття з елітної сировини. Завдяки тому, що масивна дошка зроблена з цільного шматка деревини, це покриття екологічно чисте, має природну фактуру і структуру. Масивна дошка буває різних відтінків, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якого обраного Вами інтер'єру.

Штучний паркет, масивна дошка | Arbor - cалон паркетуШтучний паркет є одним з найбільш популярних і довговічних видів підлогового покриття. Його завжди можна оновити шляхом повторного циклювання, шліфування і лакування, або ж часткової заміни, чого ніяк не можна зробити з синтетичними, штучними підлоговими покриттями.
 
Ми допоможемо Вам вибрати та купити покриття для підлоги, про яке Ви давно мріяли, адже підлогове покриття від виробника "ARBOR" здатне подарувати Вашому інтер'єру гармонію, красу, елегантність, цілісність і затишок.
 
Якщо Ви досі не визначилися, що вибрати - звертайтеся до нас!
 
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто