Художній паркет

 Художній паркет купить Україна, ЛьвовХудожній паркет представляє собою особливе паркетне покриття з оригінальною композицією, викладеною з дерев'яних деталей різної форми. Підлоги палацового паркету гордо носять звання творів мистецтва. І це не дивно, адже образ, втілений в художній паркет часто стає домінантною частиною всього інтер'єру, і додає будинку невимовної оригінальності та неповторності.

Фрагменти для такого паркету виготовляються з цінних порід деревини: дуба, бука, ясена, в'яза, граба, венге, мербау та ін. При схожості своїми фізичними властивостями між собою, вони є певним гарантом довговічності.

Надбання архітекторів, надзвичайна фантазія дизайнерів і сучасні технології, спеціалізовані на обробці деревини, пропонують бажаючим ознайомитись і вибрати найдивовижніші варіації паркетних композицій. Орнаментальний або модульний паркет збираються з елементів невеликої кількості кольорових різновидів і форм.
 
Підготовлені фрагменти малюнка укладаються окремо на заздалегідь підготовлену фанерну основу, тому варто потурбуватися заздалегідь і купити фанеру. На першому етапі художній проект малюнка зображується в чорно-білих ескізах, а вже після створення малюнка опрацьовується колірне рішення.

 Унікальність і структура деревини

 
 Arbor - Салон паркету, художній паркет Варто зауважити, що кожна деревина відрізняється своєю унікальною структурою і гамою відтінків, завдяки чому паркетні малюнки захоплюють контрастною мальовничістю.

Не дивно, що таку красу хочеться зберегти новою на довше, тому фанера водостійка підійде найкраще.
 
Крім цього, рекомендується використання призначених захисних засобів. Поліроль застосовується, щоб лакове покриття зберігалося довше, а очисники - для видалення різних забруднень.

Салон паркету «ARBOR» гарантує, що якщо купити художній паркет високої якості та дотримуватися рекомендацій щодо його догляду , він не тільки віддячить Вам своєю довговічністю, а й стане справжньою сімейною реліквією!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто