Що собою являє паркет?

Характеристика якісного паркету | Arbor - Салон паркетуСьогодні існує величезний асортимент підлогових покриттів. Паркет, як відомо, користується найбільшим попитом. По суті - це дошки, з'єднані між собою для утворення єдиного полотна. Натуральність покриття не викликає сумнівів - запах деревини, який зберігається в будівлі після укладання паркету, дозволяє впевнитися в непідробленості оригіналу. Що ж, розглянемо характеристику цього підлогового покриття більш детально. 

Характеристика паркету

Основою паркету є фанера з ялини або сосни товщиною 1-2 мм. На цю базу в перпендикулярному порядку клеються маленькі вузенькі соснові дошки, які збоку мають кріплення за системою «шип-паз», дозволяючи легко збирати підлогове покриття. Для укладання паркету з масивної дошки або екзотичних порід використовують двокомпонентний поліуретановий клей, щоб уникнути деформації, яка можлива через внутрішню напругу. Верхній шар - декоративний - виготовляється з цінних порід дерева - дубових, ясеневих або букових тонко нарізаних пластин товщиною від 2 до 6 мм.

Декоративний шар зверху захищений лаковим покриттям, яке дозволяє паркету бути довговічним.
 
Купити паркетну планку Україна, ЛьвівПаркет є стійким до зовнішніх змін. Відрізняється особливою міцністю, довговічністю і просто красивий.

Головним достоїнством паркету є те, що дане покриття не вимагає додаткової обробки.

Паркетну планку не потрібно шліфувати, циклювати і обробляти поверхню лаком. Покупцеві лише залишається виконати правильну установку і регулярно дбайливо доглядати за покриттям.

Паркет користується безліччю переваг, і зовсім неважливо, якому паркету ви надали перевагу, адже це ідеальне покриття підлоги, яке підкреслить смак і заможність господаря, даруючи тепло і затишок кожному будинку.
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто