Штучний паркет - краса і комфорт Вашого будинку

Штучний паркет - це підлоговий матеріал, що виготовляється з натуральних порід дерева. Це своєрідний різновид матеріалу для покриття підлог. На загальний вид - це масивна дошка з цілісного дерева, товщина яких становить близько 22 мм, а ширина до 75 мм, довжина до 500 мм. У виробництві паркету використовують дуб, ясен, бук, клен та ін.

Серед широкого розмаїття різних підлогових матеріалів, дубовий паркет користується особливим попитом. Це пов'язано з тим, що штучний паркет дуб має безліч незаперечних переваг:
  • великі можливості монтажу. Штучний паркет з дуба, ясеня, бука, тощо можна укладати в найрізноманітніших варіаціях, створюючи тим самим унікальний та ексклюзивний дизайн.
  •  
  • його продаж здійснюється без фінальної обробки. У цьому є своя перевага - можна вибрати покриття на свій смак, адже існує величезна кількість паркетних лаків, як глянцевих, так і матових, прозорих і відтінкових, крім того існують спеціальні засоби на основі воску, масел. Раніше вся паркетна хімія мала різкий неприємний запах і була токсичною, але зараз більшість таких речовин є гіпоалергенними.
  •  
  • виділяється відмінною зносостійкістю і тривалим терміном експлуатації. За паркетом легко доглядати. При необхідності його можна шліфувати, оновлюючи зовнішній вигляд підлоги. Матеріал стійкий до несприятливих зовнішніх умов. При правильному монтажі він не розбухає від вологи, стійкий до утворення цвілі та грибка.

Купити штучний паркет, купити паркет з дуба Україна ЛьвівВирішивши купити штучний паркет, Ви купуєте «живе дерево» з його шиком і витонченістю.

Штучний паркет, безумовно, стане відмінним доповненням Вашого інтер'єру, привносячи у Ваш будинок нотки розкоші та затишку.
 

     email: parquet.arbor@gmail.com

          

     

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто