Фанера для підлоги. Способи та особливості її укладання

Arbor - купити паркет Фанера - це міцний, багатошаровий матеріал з натуральної деревини. Фанерна підлога гідно носить звання кращого чорнового покриття- вона досить міцна, не деформується, а значить порадує вас своєю довговічністю. Не дивно, що підлогу з фанерних дощок використовують як фінішне покриття для підлоги, оскільки якісно покладена, ретельно відшліфована і залакованими фанера виглядає по-своєму вишукано. Проте все ж, в якості основи для паркетної дошки, ламінату та лінолеуму, фанера використовується набагато частіше. 

Листи фанери використовують для вирівнювання на всіх підлогових поверхонь, однак для паркету та ламінату використання листів фанери є найоптимальнішим варіантом через підвищену вологість, наприклад, при протечках водопроводу або в міжсезоння. 

Основними етапами укладання фанери прийнято вважати:

  • зачистку поверхні; 
  • ґрунтовку підстави; 
  • укладання фанерних листів. 
Укладання фанери на цементну підставу є найпоширенішим способом укладання фанери на підлогу, причому відрізняється відмінною зносостійкістю. Кріплення фанери на лаги є одним з найбільш трудомістких і дорогих варіантів укладання фанерних дощок. Щоб процес укладання був правильним слід виставити лаги так, щоб їх верхні межі знаходилися в одній горизонтальній площині. Потім на них настилається підлога з фанери таким способом, щоб стики листів потрапляли на лаги. 
 
Купити фанеру Україна, ЛьвівТакож слід пам'ятати, що правильне укладання фанерної підлоги полягає у виконанні трьох завдань: 
  • «згладити» нерівності підготовленої підстави та підготувати підлогу до чистового покриття; - забезпечити необхідний рівень теплоізоляції; 
  • захистити паркетну дошку від потрапляння вологи. 
Для того, щоб досягти мети і якісно укласти фанерну дошку, ми наполегливо рекомендуємо вам звернутися до майстрів, щоб бути впевненим, що весь процес виконаний з дотриманням всіх правил. 
Вони професійно зроблять свою справу і розкажуть, де шукати кращих виробників фанери, щоб допомогти вам стати власником кращого підлогового покриття.
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто