Що краще: масивна дошка чи паркет?

Масивна дошка - купити Україна, ЛьвівНе зважаючи на те, що промисловість штучного підлогового покриття кожен день дивує нас новинками своєї продукції, укладка підлоги з натуральної деревини досі привертає нашу увагу. Пояснити цю ситуацію можна тим, що в еру нанотехнологій, намагаючись удосконалити наше життя, ми віддаляємося від живої природи, і, відповідно, хочемо мати її частинку в нашому домі.
 
Частіше за все, вибираючи матеріал для укладання підлоги, ми надаємо перевагу паркетній і масивній дошкам. Це не дивно, адже вони придають будинку розкоші та величності.
 
Обидва згадувані підлогові покриття виготовляють з деревини, а отже, з'ясувати, що краще - паркетна дошка або дошка з масиву практично неможливо, адже їх позитивні якості та недоліки майже не відрізняються.

До плюсів таких підлогових покриттів відносять:

  • Натуральний та екологічно чистий матеріал;
  • Хорошу звуко- та теплоізоляцію;
  • Відсутність статичної електрики на поверхні;
  • Довговічність та можливість реставрації.
Суттєвим мінусом таких виробів можна назвати примхливість до догляду - зміна рівня вологості та перепади температури повітря в приміщенні можуть негативно вплинути на міцність підлоги.
 
 Купити паркет Україна, ЛьвівТак, як паркетна і масивна дошка мають майже однакові властивості, вибираючи підлогове покриття, варто орієнтуватися як на бюджет, так і на особливості будівлі, де, власне, і буде розміщуватися паркет. Головним критерієм, що допомагає визначитися з вибором між дощатою підлогою та паркетом, полягає в призначенні підлогових покриттів.
 
Масивна дошка купити ЛьвівМасивна дошка довше прослужить у приміщенні з оптимальними умовами. Що стосується паркету, то він стійкіший до вологості, а крім того монтаж паркетної дошки здійснюється набагато простіше.

Якщо з вибором визначено все-таки складно, то найкращим виходом з положення буде консультація майстрів - вони введуть вас у курс справи та допоможуть вибрати найкращий варіант покриття саме для вашого будинку.
 
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто