Паркетна дошка

Паркетна дошка являє собою один із видів дерев'яного підлогового покриття, що виготовляють шляхом склеювання декількох шарів дерев'яних планок (принцип паралельності). Цей спосіб розташування не дозволяє деревині здійснювати природний рух, роблячи паркет стабільним і надійним. Щоб підлогове покриття було довговічним, його покривають лаком або просочують маслом.

Ще однією перевагою паркету слід є його приваблива вартість. Дорогі породи дерева використовують при виготовленні верхнього шару дошки, нижні шари виготовляють з більш доступних в ціні хвойних порід. Таке рішення виходить з того, що ялинкова і соснова серцевина забезпечують всій конструкції високу надійність і компенсують виникання деформації.

Паркетну дошку виготовляють з традиційних і екзотичних порід дерева, що забезпечує вам можливість вибору паркету на будь-який смак! Якщо вам до смаку спокійна класика, то пропонуємо купити дубову паркетну дошку. При бажанні поринути в буйні тропіки, вам слід звернути увагу на паркетну дошку, виготовлену з екзотичних порід деревини.

Якщо в ваших планах купити паркетну дошку у Львові - салон паркету АРБОР з радістю допоможе вам вибрати саме той варіант, який максимально перевтілить ваш інтер'єр. У нашому асортименті наданий тільки якісний паркет ціна якого приємно вас здивує.

Якщо ви звернулися до нас, а на складі не немає потрібної вам позиції, не засмучуйтеся! У нас надана паркетна дошка купити яку можна під замовлення. Також у нас наданий широкий асортимент паркетних дощок нового покоління, серед яких - лакована або покрита маслом. На сьогодні вона представлена в трьох дизайнах: одно-, дво- і тришаровій «палубі».

Бажаєте наповнити ваш будинок комфортом і затишком? Звертайтеся до нас!
Ми завжди йдемо назустріч клієнту, пропонуючи тільки найкращі варіанти паркетної дошки, адже що може бути кращою нагородою ніж вдячність клієнта!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто