Як обрати якісний ламінат?

В облаштуванні будинку підлога відіграє величезне значення - рівна та надійна підлога - запорука тепла і комфорту. Серед широкого розмаїття підлогових покриттів існують різні варіанти: дорогі й дешеві, натуральні та штучні, плиткові та рулонні, м'які та тверді. Одним з найпопулярніших видів підлогового покриття серед покупців вважається ламінат. Це не дивно, адже він доступний в ціні, більше того, якщо вибрати якісний паркет, він буде служити Вам впродовж довгих років.

Щоб полегшити Вам настільки складний вибір, команда салону паркету «ARBOR» вирішила поділитися цінними порадами з приводу вибору якісного ламінату.

Порада No 1. Звертайте увагу на розмір дошки.

Справа в тому, що у якісного ламінату довжина ламелей і малюнок може бути абсолютно різним, в той час, як у неякісного (найчастіше китайського) довжина практично завжди становить 1210-1215 мм.

Порада No 2. Вивчіть упаковування обраного товару - це важливо.

Якісний ламінат завжди ретельно упаковують міцною плівкою, щоб він не пошкодився. Якщо пачка обгорнута плівкою, що легко рветься, при цьому відсутні вкладиші, де зазначено, як саме монтувати дошки, сміливо вирушайте на пошуки іншого ламінату.

Порада No 3. Не забувайте перевіряти маркування.

На якісному ламінаті завжди вказується дата виробництва та країна-виробник. При цьому, дані повинні бути написані повністю. Якщо вказано скорочену інформацію, краще одразу відмовитися від такого ламінату.

Порада No 4. Запах має значення - обирайте ламінат, який не пахне.

Найчастіше виробники намагаються привабити клієнтів вартістю товару, але як відомо, скупий платить двічі. Бажаючи заощадити та вибравши дешевий ламінат, Ви добровільно підписуєтеся на присутність в будинку шкідливого газу - формальдегіду.

Порада No 5. Уважно придивіться до кольору внутрішньої сторони ламінату.

Внутрішня сторона ламінату бежева? Тоді вітаємо, у Вас в руках якісний ламінат. Якщо ж Вам до рук потрапив ламінат, внутрішня сторона якого відрізняється своїм коричневим відтінком - відставте його в сторону - якість цього ламінату Вас зовсім не втішить. Присутність такого кольору виробники пояснюють використанням спеціальних просочень для вологостійкості.

Порада No 6. Завжди перевіряйте ламінат на міцність.

Хочете купити якісний ламінат? Тоді обов'язково вибирайте високий клас стирання верхнього шару (від АС-4 до АС6) і такий же високий клас показника навантаження (32-34). Тоді ймовірність придбання якісного паркету значно підвищиться.

Порада No 7. Відповідально поставтеся до вибору замкової системи.

Вибираючи якісний ламінат, звертайте увагу на замкову систему. Саме від неї залежить, чи буде Ваша підлога витримувати навантаження і на який час вона збереже свій первозданний вигляд.

Щоб у Вашому домі завжди панував затишок і краса, дотримуйтесь наших порад - ми завжди готові Вам допомогти та визначитися з вибором.

Звертайтеся до нас - ми знаємо як втілити мрії в реальність!

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто