Quick Step

 

Історія КОМПАНІЇ UNILIN

 

1960: НАРОДЖЕННЯ КОМПАНІЇ UNILIN

Кілька родин, зайнятих у лляній промисловості, з південної частини Західної Фландрії об’єдналися для виготовлення лляних деревостружкових плит. Нова компанія отримала назву UNILIN. У 1970-х роках компанія стала швидко розвиватися. Однак через те, що льон ставав все менш доступним, компанія скоро стала використовувати деревину в якості сировини.

1990: QUICK-STEP ВИХОДИТЬ НА РИНОК

Із брендом Quick-Step UNILIN стала першою компанією, що представила ламіновані підлоги на бельгійському ринку, а також стала першим виробником ламінату, що представив власний бренд.

1997: ВИНАХОДЖЕННЯ СИСТЕМИ UNICLIC

Що буде, якщо укладання ламінованої підлоги стане настільки простим, як просто заклацувати дошки разом без клею? Ця ідея стала натхненням для винаходження системи Quick-Step Uniclic — революційно всесвітньо запатентованої замкової системи, яка гарантує швидке і просте укладання підлоги у будь-якій ситуації.

2001: QUICK-STEP ПЕРЕХОДИТЬ ДО V-ПОДІБНИХ ПАЗІВ

Quick-Step буквально додає нову перспективу до ламінованих підлог: колекція із вдалим іменем Perspective стає першою серією ламінованих підлог з V-подібними пазами між дошками.

2001: ПРЕДСТАВЛЕННЯ НАТУРАЛЬНИХ ВІДПОВІДНИХ СТРУКТУР

Нарешті ваші відчуття збігаються із тим, що ви бачите. Першими у галузі Quick-Step успішно досягають відповідності структури поверхні ламінованих дощок з натуральними орнаментами.

2005: ПЕРША ПОСТІЙНО АНТИСТАТИЧНА ЛАМІНОВАНА ПІДЛОГА

Quick-Step починає обробляти всі ламіновані підлоги постійним антистатичним шаром для запобігання неприємним електростатичним розрядам.

2006: ПРЕДСТАВЛЕННЯ ВІДПОВІДНИХ ПЛІНТУСІВ

Quick-Step представляє стійкі до ударів та подряпин плінтуси, що ідеально підходять за кольором та структурою поверхні до відповідної підлоги.

2006: INCIZO, ПЕРШИЙ УНІВЕРСАЛЬНИЙ ПРОФІЛЬ ОБРОБКИ

Quick-Step представляє перший універсальний профіль Incizo, який можна використовувати як профіль обробки для підлог та сходів.

2007: QUICK-STEP ПЕРЕНОСИТЬ ЛАМІНАТ ДО ВАННИХ КІМНАТ

Виходить у світ Lagune — колекція ламінованих підлог Quick-Step, що ідеально підходять для таких вологих приміщень як ванні кімнати.

2009: ДО РОДИНИ QUICK-STEP ПРИЄДНУЄТЬСЯ ДЕРЕВИНА

Quick-Step розширює свою пропозицію і представляє дерев’яні підлоги. Поверхня складається із суцільного дерев’яного верхнього шару.

2009: ПРЕДСТАВЛЕННЯ ЗАМКОВОЇ СИСТЕМИ UNICLIC MULTIFIT

Система Uniclic Multifit засновується на оригінальній системі Uniclic, представленій у 1997 році, і представляє третій спосіб укладання: «посування і клацання».

2013: QUICK-STEP ЗАПУСКАЄ РІШЕННЯ ВІНІЛОВОЇ ПІДЛОГИ

Quick-Step представляє вінілові підлоги Livyn, зручні якісні підлоги з натуральним виглядом і відчуттям деревини та практичними перевагами синтетичної підлоги.

2014: НОВИЙ ВИРОБНИЧИЙ ОБ’ЄКТ У ЧЕХІЇ

Щоб створити додаткові можливості для швидко зростаючого ринку та забезпечити краще, швидше та більше екологічне виробництво, компанія UNILIN відкриває новий завод у місті Вишков, Чехія.

2014: IMPRESSIVE — НОВА ВОДОСТІЙКА ЛАМІНОВАНА ПІДЛОГА

Колекції Impressive та Impressive Ultra представляють новий рівень водостійкості для ламінованих підлог — без додаткового покриття. Ще один перший продукт у галузі від Quick-Step!

2015: ВИГОТОВЛЕНИЙ У БЕЛЬГІЇ ВІНІЛ

Компанія UNILIN починає виготовлення вінілових підлог у Бельгії в абсолютно новому високотехнологічному промисловому модулі на бельгійському заводі компанії у місті Війльсбеке.

2018. ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ ЄС ECOLABEL ДЛЯ ЛАМІНОВАНИХ ПІДЛОГ

UNILIN стає першою компанією в галузі виробництва підлог, що отримує бажане екологічне маркування ЄС Ecolabel за свої ламіновані підлоги Quick-Step.

2018. ПРОСТЕ ЧИЩЕННЯ ДЕРЕВ’ЯНИХ ПІДЛОГ

Quick-Step представляє інноваційну технологію захисту поверхні Surface & Edge Protect+, що запобігає потраплянню бруду та пилу у шви й текстуру дерев’яної підлоги. Що маємо в результаті? Підлоги з твердої деревини набагато довше зберігають свій автентичний вигляд та значно легше очищуються.

2019. ІННОВАЦІЙНЕ РІШЕННЯ RIGID VINYL

Бренд Quick-Step запускає рішення Rigid Vinyl — абсолютно нове рішення в галузі виробництва підлог, що поєднує в собі елегантність з оптимальною продуктивністю.

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто