Укладання паркету «французькою ялинкою»

Французька інженерна ялинка

Цей тип укладання підлоги гарно вписується в інтер’єр власної домівки, а також чудово доповнює приміщення готелів та ресторанів. Чи то масивні меблі, чи то мінімалістичні меблі – укладання “французька ялинка” буде гармоніювати як з одними, так і з іншими. З її допомогою можна підкреслити підлогове покриття з натуральної деревини.

Що ж таке ця “французька ялинка”?

Її особливістю є укладання планок інженерної, масивної чи паркетної дошки під кутами 35, 45 або 60 градусів одна до одної. Французька ялинка є наразі одним з найбільш вишуканих типів укладання паркету і масивної дошки.

Французька ялинка від виробника

Паркет – укладання французькою ялинкою у Львові

Підлога з натурального дерева, як-от паркет, є надійним, міцним та довготривалим підлоговим покриттям. А якщо ще й укласти його французькою ялинкою, то це додасть затишку будь-якій оселі. У нашому салоні “Arbor” ви можете купити паркет з таких цінних порід дерева: дуб, бук, ясен, клен, горіх, граб, мербау, ебен тощо. Якісний паркет, укладений французькою ялинкою, буде виглядати виграшно у будь-якому стилі інтер’єру: від класики до модерну.

Купити паркет з укладанням “французька ялинка” у Львові

У нашому магазині у Львові ви можете неодмінно купити різні види підлогового покриття включно з інженерною дошкою, масивною дошкою та паркетом. Всіх їх можна встановити французькою ялинкою. При укладання підлоги французькою ялинкою стики гладкі за рахунок того, що кожну планку обрізають з двох боків під певним кутом і з'єднують з сусідніми за допомогою замкової системи «шип-паз». Купити паркет для укладання французькою ялинкою можна у нас в магазині паркета "Arbor", Львів.

Встановити паркет французькою ялинкою у Львові

Оскільки планки обрізають під кутом, то робота з укладанням “французька ялинка” потребує точності, більших зусиль та досвіду. Перед укладанням паркету французькою ялинкою варто спочатку визначити площу підлоги і додати 15-20% матеріалу. Тому, аби ви не переплачували, ми проконсультуємо вас з приводу підлогового покриття та способу укладання, а також допоможемо вам з вибором. Паркет з укладанням “французька ялинка” на замовлення? Якісно встановити паркет французькою ялинкою у Львові? Звісно! Ці та інші послуги є в нашому магазині “Arbor”.

Ціна на паркет з укладанням “французька ялинка”

Ціна на паркет, укладений малюнком “французька ялинка”, залежить від породи дерева, покриття, кольору, виду обробки, країни-виробника, площі приміщення тощо. У нас ви знайдете паркет з укладанням “французька ялинка” від виробника за дуже приємними цінами. Звертайтесь!

Французька ялинка масив

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто