Паркетна дошка на теплу підлогу

Зараз все більше і більше набирає популярності такий спосіб обігріву приміщення, як "тепла підлога". Його обирають як для будинків, так і для квартир. І не дивно, адже тепла підлога це комфортно.

У зв'язку з цим майже на всіх моделях підлогових покриттів в магазинах можна побачити позначку, яка свідчить про те, що вони сумісні з підігрівом підлоги. Якщо ви обираєте плитку, то проблем немає: вона добре поєднується з теплою підлогою. А якщо ви надаєте перевагу дерев'яному покриттю, особливо паркетній дошці, то постає запитання: а яка паркетна дошка краща для системи «тепла підлога»? В цьому випадку слід врахувати кілька деталей, аби потім не розчаруватися.

 

Чи можна взагалі встановлювати паркет на систему «тепла підлога»?

Наголошуємо, що на «теплу підлогу» категорично забороняється встановлювати масивну паркетну дошку. Вона дуже реагує на перепади температур, тому в цьому випадку не уникнути щілин між дошками та викривлення під час підігріву; вони покриються тріщинами та почнуть скрипіти. Крім того, дошки можуть просто-таки відкріпитися від основи підлоги. В результаті, «тепла підлога» не буде ефективною, що спричинить багато проблем та стресу.

Категорично забороняється встановлювати масивну паркетну дошку на теплу підлогу

Ідеальним рішенням для системи «тепла підлога» є інженерна паркетна дошка.

По-перше, окрім цінної породи деревини, вона складається ще й з шару березової фанери. Завдяки тому, що волокна фанери склеєні між собою в різних напрямках, інженерна паркетна дошка є дуже міцним матеріалом.

Вона чудово переносить перепади температур у приміщенні та не деформується, тобто не змінює своїх розмірів під впливом підігріву. Радимо купувати інженерну паркетну дошку з фаскою, адже в такому випадку не буде видно дрібні щілинки, якщо такі раптом утворяться.

Варто зазначити, що паркет для «теплої підлоги» краще використовувати з таких порід деревини, як дуб, ясен та горіх. А от паркетну дошку з клена, бука та екзотичних порід заборонено укладати на теплу підлогу.

Не ставте підігрів на повну потужність. Натомість вмикайте його поступово впродовж кількох днів. До того ж, температура не повинна перевищувати 25-26 градусів.

Тож якщо вам потрібно встановити паркет на «теплу підлогу», сміливо обирайте інженерну паркетну дошку. Вона, до того ж, є повністю безпечною, а тому ідеально підійде і для дитячої кімнати.

 

Інженерна паркетна дошка для системи «тепла підлога» у Львові

Пам'ятайте, що можна все зіпсувати неправильним підлоговим покриттям. Аби цього не сталося, варто купувати паркетну дошку в перевірених магазинах.

Чекаємо на вас у салоні «Арбор» у Львові, де ми обов'язково дамо корисні поради стосовно того, як і яку паркетну дошку суміщати з теплою підлогою. У нас ви знайдете інженерну паркетну дошку за приємними цінами. Стежте за акціями на нашому сайті, щоб придбати своє ідеальне підлогове покриття дешево.

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто