Масивна дошка як елемент домашнього затишку

Купити масивну дошку Україна, Львів
Головними критеріями при виборі матеріалів для оформлення інтер'єру приміщення є не тільки краса, а й екологічність товару. І це не дивно, адже будинок повинен бути осередком безпеки та комфорту, де можна буде впевнено стояти навіть під час виконання танцювальних «па». Якщо Ваше бачення ідеального будинку збігається з вищесказаним і Ви вирішили оновити свою затишну оселю, то масивна дошка, що підкреслює хороші смаки, є ідеальним рішенням для Вас.

Міцність покриття для підлоги з масивної дошки та її довговічність є її головними перевагами. «Живе дерево» виготовляють зі збереженням його природних візерунків і кольорів, обробляючи його паркетною хімією. Існує безліч порід деревини, варіантів її укладання та декорування. Тут все залежить виключно від Вашої фантазії і можливостей. При цьому функціональні якості матеріалу не втрачаються.

Паркетний масив наповнює будинок затишком і корисними фітонцидами. Завдяки антипиловій властивості дошки, підтримування чистоти цього підлогового покриття не завдає труднощів. Крім перерахованих вище особливостей, масивна дошка відрізняється відмінними звукоізоляційними властивостями та низькою теплопровідністю, тому в будівлі, де вона укладена, буде зберігатися тепло.

Доглаяд за масивною дошкою

Масивна дошка | Arbor - Салон паркетуДогляд за масивною дошкою потрібно здійснювати з моменту здійснення покупки - регулярне вологе прибирання допоможе покриттю залишатися досконалим.

При регулярному проведенні гігієнічної обробки підлоги паркетною хімією, з роками поверхню дошки набуде абсолютної гладкості, що зменшить її адгезійні властивості. Крім того, при потребі відновлення поверхні, можна повторно покрити підлогу лаком, видаливши зношене покриття.

Якщо Ви збираєтеся купити масивну дошку, то Вам, напевно, вже відомо, що ще однією перевагою цього вишуканого та благородного підлогового покриття, на відміну від штучного паркету, ламінату і багатьох інших покриттів, є можливість його укладання не тільки на бетонний базис, а й на лаги.

Підлогове покриття з масивної дошки - це не що інше, як втілення впевненості та стабільності, завдяки якому дуже легко створюється велична обстановка. Якщо Ви збираєтеся укласти масивну паркетну дошку, Ви звернулися за правильною адресою - ми з радістю допоможемо Вам зробити правильний вибір і вдалу покупку.
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто