Масивна дошка від виробника: як обрати якісний товар

Купить массивную доску Украина ЛьвовЧи може бути щось затишнішим, теплішим і вишуканішим, ніж дерев'яне підлогове покриття? На сучасному ринку представлені синтетичні матеріали на будь-який смак, а ми, як і раніше обираємо паркетну дошку або паркет.
 
Це не дивно, адже її природний малюнок, натуральне тепло, запах і навіть звук створюють неймовірну атмосферу затишку в оселі.
 
Про такий вид підлогового покриття, як масивна дошка можна зазначити, що це той вид фінішної обробки підлоги, який гарантує не тільки довготривалу експлуатацію, а й найкращі естетичні властивості та відсутність проблем зі здоров'ям, викликаних штучними матеріалами обробки.
 
Крім того, паркетній дошці притаманні такі переваги, як:
  • хороший рівень тепло- та звукоізоляції;
  • шар зносу в 7 мм дозволяє перешліфовувати виріб 5-6 разів;
  • має багату, насичену текстуру натурального дерева.
Коли рішення про придбання масивної дошки вже прийняте, відразу ж виникають безліч питань з приводу того, як вибрати масивну дошку для квартири? Саме тому ми пропонуємо Вам дізнатися, про всі тонкощі вибору масивної дошки для підлоги:
  • Висушена дошка повинна бути без тріщин. Торці дощок повинні бути однакової товщини і без підпалин.
  • Щоб впевнитися в тому, «дошка суха стругана» дійсно суха, можна використати вологомір. Максимальний показник вологості - 9 - 12%.
  • Враховуйте навантаження на підлогу. Масив з твердих порід дерева рекомендується використовувати в кімнатах з високою прохідністю.
  • Звертайте увагу на цілісність упакування - це гарантія того, що матеріал не постраждав при зберіганні.
Массивная доска Украина, ЛьвовУ продажу є вже готова лакована дошка. Гарний зовнішній вигляд, рівність покриття привертають увагу. Проте паркетна хімія надасть кращих результатів, якщо її нанести після влаштування підлоги - лак заповнить щілини між дощок, перекриє доступ воді при вологому прибиранні.
 
Якщо у Вас ще й досі виникають сумніви про вибір паркетної дошки, то варто зазначити, що масивна дошка від виробника "ARBOR" буде найкращим вирішенням Вашої дилеми. Працюючи на ринку паркетних виробів вже понад 20 років, ми отримали довіру наших клієнтів, що мотивує нас втілювати Ваші мрії про ідеальне паркетне покриття знову й знову!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто