Паркетна хімія як запорука довговічного паркету

Підлогове покриття, паркетна хімія - купити Україна ЛьвівПідлогове покриття - це одна з найважливіших частин нашого будинку, з якої ми стикаємося щодня, тому паркет повинен виглядати гідно, красиво служити протягом багатьох років. Життя вашого шикарного паркету багато в чому залежить від правильного догляду та спеціально обраної паркетної хімії.
 
Професійна паркетна хімія - це засоби по догляду за підлогою. До даного поняття відносяться: ґрунтовка, шпаклівка, тонування, підкладки під клей, а також засоби для очищення та відновлення дерев'яних поверхонь. Вони делікатно видаляють забруднення та захищають підлогу від агресивного впливу навколишнього середовища.
 
Паркетна хімія досить різноманітна, адже лаки та масла повинні не тільки витримувати навантаження, але і зробити паркет зносостійкішим, а також сприяти збереженню кольору та зовнішнього вигляду в цілому.
Щоб обрати дійсно якісну паркетну хімію варто звернутися до надійного виробника або ж постачальника паркетної хімії. Салон паркету "ARBOR" відомий на ринку паркетних виробів вже більше, ніж 20 років. Ми являємося ексклюзивним представником ТМ "RECOLL".
 

Серед широкого асортименту засобів по догляду за паркетом, у нас представлені:

  • Купить паркет - Украина, ЛьвовҐрунтовка для паркету (є обов'язковим компонентом для створення привабливого підлогового покриття. Вона допомагає усунути тріщини, нерівності та забезпечує рівномірне нанесення лаку. Крім того, якісна ґрунтовка захищає паркет від виникнення вогнищ гниття і цвілі, а також від перепадів температур).
  • Лаки (створюють так зване захисне покриття, яке є необхідними для того, щоб захистити паркет від згубного впливу бруду та пилу).
  • Паркетні масла (дбайливо відновлюють натуральну природну красу деревини; захищають від попадання вологи та забруднень).
  • Шпаклівка (необхідний компонент для усунення пошкоджень підлоги: відколів, тріщин, плям).
  • Клеї (необхідні для фіксації, коли проводиться монтаж паркетної дошки, а також інших підлогових покриттів).
  • Віск (захисний засіб для дерев'яної підлоги, який допомагає протистояти впливу вологи, механічним пошкодженням і вигоранню).
Необхідно пам'ятати, що кожна технологія укладання паркету потребує інакшого догляду, тому доцільно звернутися до професіоналів укладання паркету, щоб впевнитися в тому, що засоби по догляду за паркетом вибрані правильно, а отже, й служитиме підлогове покриття не один рік.
 
Салон паркету "ARBOR" - ми знаємо, як надати вашій оселі затишку!
 
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто