Художній паркет та особливості його укладання

 Художній паркет купити Україна, ЛьвівЯк і декілька століть тому, сьогодні художній паркет користується особливим попитом, адже він чудово доповнює будь-які дизайнерські рішення. Крім того, він довговічний, надає оселі вишуканості, завжди залишаючись оригінальним і привабливим.
 
Особливістю цього паркету є наявність складного художнього або геометричного малюнка. Укладання художнього паркету дозволяє втілити найнеординарніші ідеї в оригінальну мозаїку з дерева. Композиція художнього паркету складається з безлічі елементів, виконаних з різних порід деревини.
 
Найпопулярнішими матеріалами для виробництва художнього паркету є такі породи деревини як горіх, дуб, бук, модрина, бамбук, ясен, клен і тик. Кожен з цих матеріалів має свої індивідуальні властивості, відтінок і характер. Якісний паркет повністю виготовляється з цих твердих порід деревини.
 
Технологія виготовлення та укладання паркету дає можливої створювати композиції будь-якої складності. Для художнього оформлення підлоги розробляється індивідуальний дизайн за ескізами замовника або використовуються готові варіанти. Професіоналізм дизайнерів і паркетників дозволяють виготовити інтер'єрну композицію в будь-якому стилі.

Що ж, спробуємо розібратися, які існують стилі укладання художнього паркету.

 Художній паркет купити  ЛьвівКласичний стиль – найпопулярніший. Відрізняється суворою симетричністю з переважанням правильних геометричних форм.
 
Модерн або ар-нуво. Цей стиль був популярний в усі часи. Малюнок паркету має нескладні плавні форми без прямих ліній і кутів.
 
Арт Деко. Витончений стиль, що з'явився в результаті змішання модерну і неокласицизму. Такий паркет виконується в м'яких тонах без різких колірних переходів.
 
Бароко. Італійський стиль, що підкреслює просторовий розмах і розкіш. Має складний вигадливий малюнок.
 
Укладання художнього паркету дивує своїм різноманіттям - можна виділити укладання паркету у вигляді бордюру, візерунчастої розетки з різними геометричними формами або у вигляді картини, мозаїчних малюнків, рослинних орнаментів тощо.
 
Якщо Ваша ціль - додати житлу частку королівського шарму, то палацовий паркет виробництва ТМ «ARBOR» зробить це за Вас! Продовжуючи втілювати кращі традиції художнього паркету, ми гарантуємо вишукану красу і гармонійну розкіш Вашому будинку.
 
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто