Паркет на кухні - вигадка чи реальність?

Дерев'яна підлога на кухні? Нонсенс! Але все ж усупереч поширеній думці, що використовувати дерево на кухні непрактично - це цілком нормальне явище. До прикладу, якщо вся площа підлоги вашого будинку покрита улюбленим вами паркетом. Навіщо ж відмовляти собі та не зробити укладання паркету і на кухні? У підлоги з натурального каменю теж є свої недоліки: упустите тарілку або чашку з фамільного сервізу - і все. Що стосується паркету, то він по можливості вбереже вас від розбитого посуду.

Звичайно, що через підвищену вологість приміщення, перепади температури та агресивні зовнішні впливи, паркет на кухні вимагає постійної обробки, проте в наш час існує водовідштовхувальний дерев'яний паркет. Його виготовляють використовуючи нові унікальні технології. Він вологостійкий - достатньо обробити його складом, який буде продовжувати довговічність обраного вами матеріалу. Також від негативного впливу дерево можна захистити обробивши його паркетною хімією.

Крім того, паркет на кухні повинен бути високоякісним, вологостійким, з твердої деревини. Також слід згадати, що паркет на кухні досить проблематично уберегти від забруднень - якщо на таку підлогу потраплять краплі жиру або фарбувальних речовин - на поверхні залишаться незмивні плями.

Головними вимогами, які пред'являють дерев'яній підлозі вважаються:

• стійкість до механічного пошкодження;

• протидія волозі;

• висока гігієнічність.

Якщо ж ви все-таки вирішили зробити на кухні укладку паркетом, то вам слід зробити вибір на користь екзотичних порід деревини, таких як мербау, тик, іроко. Підлога з такої породи деревини призначена для приміщень з підвищеною вологістю. Якщо вас більше цікавлять породи нашого регіону, то сміливо вибирайте дуб, ясен або акацію. Ні в якому разі не використовуйте паркет з клена і буку - їх структура не призначена для покриття підлоги на кухні.

Новим відкриттям на ринку паркету можна назвати термооброблену деревину - термососна або термоясень - їх використовують на вулиці, оскільки їм не страшні зміни погоди.

Загалом, якщо ви вирішили зробити ремонт на кухні та збираєтеся купити паркет у Львові, салон паркету "АРБОР" із задоволенням вам допоможе! У нас наданий широкий асортимент дерев'яних підлогових покриттів!
 
Звертайтеся до нас - наші фахівці поділяться цінними порадами щодо вибору підлогового покриття та щодо догляду за ним, щоб на вашій кухні завжди було затишно!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто