Художній паркет в інтер'єрі

Сучасні технології все частіше змушують нехтувати красою на користь практичності. Але завдяки своїй витонченості і декоративному досконалості, художній паркет вражає навіть запеклих любителів мінімалізму в дизайні.

В наш час паркет виготовляють з горіха, дуба, палісандра і ще кількох екзотичних порід дерев. Завдяки різним кольорам дерев та їх фактурі, на паркеті виходять ексклюзивні малюнки та візерунки. Завдяки квітам і текстурі, художній паркет дозволяє втілювати в життя найрізноманітніші дизайнерські ідеї.

Грамотно підібраний художній паркет вишукано виглядає в таких інтер'єрних напрямках, як ар-деко, ар-нуво і класицизм.

Головними перевагами палацового паркету є:

· багата кольорова гамма і малюнок деревини;

· надійність і зносостійкість;

· відмінні звуко- і теплоізоляційні властивості;

· повітропроникність;

· екологічність;

· гіпоалергенність;

· простота в догляді.

Щоб процес підбору деревини для палацового паркету був легким, існує таблиця сполучуваності різних порід дерева між собою.

Слід зауважити, що купити художній паркет можна у багатьох компаній, а от його укладання потрібно проводити досвідченим професіоналам - неправильно покладене покриття може почати руйнуватися і вибиватися з ряду під вагою звичайних кроків.

Якщо ж ви хочете купити художній паркет у Львові, вибрати якісне підлогове покриття вам допоможе салон паркету «Арбор». Ми представимо вашій увазі широкий асортимент паркету, який виготовляється на високотехнологічному обладнанні відповідно до всіх міжнародних стандартів якості. Вибравши паркет у нас ви отримаєте якість, красу і затишок у вашому домі.

Звертайтеся до нас - ми знаємо як втілювати мрії в реальність!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто