Водостійка фанера: особливості вибору

Сьогодні, в еру нововведень та сучасних технологій на ринку представлений широкий асортимент вибору будматеріалів. Що стосується матеріалу для підлогових покриттів, то одним з найпопулярніших є фанера - вона використовується в каркасному будівництві, у виробництві машин та інших сферах. Для виготовлення фанери використовують березу, вільху, ясен, ільм, дуб, бук, липу, осику, сосну, ялину, кедр і ялицю. Найголовнішою перевагою, на яку звертається величезна увага - вологостійкість фанерних дощок.

Серед безлічі видів фанери меншими показниками вологостійкості володіє фанера ФК; більш стійкою до дії вологи вважається фанера марки ФСФ. Однак найміцніша і стійка до зовнішніх чинників - бакелізована фанера.

Збираєтеся купити водостійку фанеру? Тоді Вам слід вміти визначати якісну фанеру від неякісної.

Фанера ФСФ різниться за формою, товщині та сорту листів:

• СС - найнижчий сорт.

• С (IV) - вищий сорт.

• CP (III) - середній сорт.

• ВВ (II) - гірше найкращого, але краще середнього ґатунку.

• В (I) - ідеальний сорт фанери.

Важливо також пам'ятати ще й про те, що за водостійкою фанерою потрібен ретельний догляд – з цим чудово впорається паркетна хімія.

Хочете купити вологостійку фанеру у Львові, але не знаєте, як зробити правильний вибір, щоб не помилитися? Салон паркету "ARBOR" допоможе Вам підібрати потрібний матеріал, адже у нас представлений широкий асортимент підлогових покриттів на будь-який смак.

Наші працівники з радістю порадять Вам, на які критерії слід звернути увагу при виборі фанери для Вашого інтер'єру, щоб підлога служила Вам не одне десятиліття.

Звертайтеся до нас - ми знаємо, як втілити мрії в реальність!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто