Купити і встановити модульний паркет у Львові

Модульний (художній) паркет в першу чергу використовують для декору підлоги. За допомогою модульного паркету можна створити складний дизайнерський малюнок та мозаїчну композицію з додаванням різних візерунків. Для цього потрібно правильно скласти між собою підготовлені модулі.

Модульний паркет Львів

Верхній шар модульного (художнього) паркету – це зазвичай лакове покриття, яке вберігає деревину від зовнішніх впливів. Під ним шар з цінних порід дерева (дуб, ясен, горіх тощо). І нижній шар зазвичай складається з хвойних порід. Така багатошарова структура робить модульний паркет дуже міцним.

Модульний паркет розпродаж

Способи укладання модульного паркету (Львів)

  • укладання сотами (дуб)
  • укладання сотами (димчастий дуб)
  • укладання лотосом
  • укладання японською вишнею
  • укладання піоновидною трояндою
  • укладання плетінкою

В чому ж переваги модульного паркету?

  • Дуже велике різноманіття кольорів, відтінків та малюнків, завдяки чому можна підібрати індивідуальний стиль модульного паркету для будь-якого приміщення.
  • Натуральний вигляд. І це не дивно, адже в основі модульного паркету у Львові – лише цінні породи деревини, яку ретельно обробляють.
  • Просте та зручне встановлення за рахунок замкової системи «шип-паз».
  • Надійність покриття, чому модульний паркет завдячує своїй багатошаровій структурі.
  • Один модуль може бути поєднанням кількох сортів деревини, а також можна застосовувати різні вставки для створення унікального малюнка.

Купити модульний паркет у Львові дешево

Шукаєте художній модульний паркет у Львові? У нашому магазині “Arbor” можна купити модульний паркет від виробника. Крім того, малюнок паркету може бути створений індивідуально на замовлення.

Радимо обрати сорт деревини, перш ніж купити модульний паркет. Хорошим варіантом будуть дуб, волоський горіх і червоне дерево, оскільки вони є міцними, надійними та доглядати за ними легко.

Ціна буде залежати від складності малюнка модульного паркету, площі приміщення, матеріалу, країни-виробника тощо, однак вона є доступною кожному.

Модульний паркет від виробника

Встановити модульний паркет у Львові

Перед встановленням художнього модульного паркету варто правильно порахувати кількість модулів, яка потрібна для вашого приміщення. Краще це довірити фахівцям, які знаються на своїй справі. Укладання модульного паркету – дуже відповідально насправді, адже ця робота потребує уважності та точності, аби зрештою отримати запланований малюнок.

Модульний паркет встановлюють на стяжку або фанеру за допомогою клею. Щоби в процесі роботи не виникало жодних проблем, радимо звернутися до кваліфікованих майстрів. Ми пропонуємо послугу встановлення модульного паркету у Львові. Все швидко та якісно.

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто