Укладання паркету «англійською ялинкою»

Проста та водночас нестандартна підлога? Так, це можливо! Будь-яке обране вами підлогове покриття: чи то інженерна або масивна дошка, чи паркет – можна встановити цікавим малюнком. Укладання англійською (венгерською) ялинкою є наразі популярним та оригінальним варіантом.

Англійська (венгерська) ялинка у Львові

Укладання підлоги англійською ялинкою полягає в тому, що планки укладають перпендикулярно одна до одної (тобто під кутом 90 градусів). Утворене розміщення дошок сприяє рівномірному розподілу навантаження на підлогу, а це у свою чергу покращує міцність і подовжує термін експлуатації підлогового покриття.

Крім того, ще існують такі варіанти укладання підлоги:

  • звичайною англійською ялинкою
  • подвійною англійською ялинкою
  • потрійною англійською ялинкою
  • косою англійською ялинкою

Якщо правильно та вдало підібрати ширину дошок, кольори, а також напрямок укладання англійською ялинкою, то можна легко підкреслити красу натуральної деревини.

 Англійська ялинка масив

Паркет – укладання англійською ялинкою у Львові

Особливо вишукано виглядає паркет, укладений англійською ялинкою. Паркет взагалі вирізняється такими ознаками, як довговічність, тепло- та шумоізоляція, міцність, екологічність та безпека для здоров’я, а також різноманітність малюнків та кольорів. Якщо ще й укласти його венгерською ялинкою, то такий нестандартний дизайн підлоги буде завжди приваблювати погляд. Купити паркет з укладанням “англійська ялинка” можна у нашому магазині “Arbor” у Львові, тим більше, що у нас є паркет з малюнком “англійська ялинка” від виробника.

Купити паркет з укладанням “англійська ялинка” у Львові

У нас ви можете купити будь-яке підлогове покриття, а також замовити послугу встановлення англійською (венгерською) ялинкою. У нас ви знайдете можливысть купити паркет з укладанням “англійська ялинка” від виробника за дуже приємними цінами. А ще ми виготовляємо паркет з таким типом укладання на замовлення, аби врахувати всі ваші вподобання. Ціна на паркет залежить від породи дерева, покриття, кольору, виду обробки, країни-виробника, площі приміщення тощо.

Встановити підлогу венгерською ялинкою у Львові

Наші майстри встановлюють підлогу різними способами: звичайною англійською ялинкою, подвійною англійською ялинкою, потрійною англійською ялинкою, косою англійською ялинкою. Крім того, ми порадимо, який з цих варіантів краще підійде до вашого приміщення. Тому якщо вам потрібно якісно та швидко встановити підлогу англійською ялинкою, то вам до нас.

Англійська ялинка ціна

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто