Ламінат

Про ламінат, як про матеріал для обробки підлоги знає кожен, але чітке уявлення про те, що таке ламінат, є не у всіх. Що ж, будемо виправляти ситуацію.
 
Ламінат є покриттям підлоги, що складається з 3 шарів. Верхній шар - це ламінована плівка, виготовлена з додаванням акрилової та смоли меламіну. Вона може імітувати керамічну плитку, дерев'яну фактуру, камінь. Другий шар - декоративний, а функція третього шару - забезпечувати конструкцію механічною міцністю.
 
Розділяють два типи ламінату:
  • вологостійкий (виходить при герметизації особливої деревно-волокнистої плити гарячим воском);
  • водостійкий ламінат (основа вміщує в собі плиту HDF, яка надає цьому покриттю відмінну стійкість до вологості).
Зовні ламінат складно відрізнити від інших підлогових покриттів, а різноманіття форматів дозволить підібрати таку дошку, яка візуально збільшить простір будь-якого малогабаритного приміщення.

Чому вигідно купити ламінат? Все дуже просто. Укладання підлоги з ламінату дуже просте. Розбирання статі теж не вимагає особливих зусиль.

Крім того, ламінатна підлога - синонім практичності. Ламінат витримує коливання температури, а також показника рівня вологості в приміщенні. Він не вимагає циклювання, шліфування і покриття лаком. Догляд за ламінатом не вимагає додаткових зусиль - для щоденного догляду за ламінатом прекрасно підійде пилосос і волога ганчірка. Для видалення плям можна використовувати бензин. Ще однією перевагою є відмінна зносостійкість ламінату.

Хочете додати вашому будинку новизни? Тоді купити ламінат у Львові буде відмінним рішенням для вас! Салон паркету АРБОР представить вам відмінну можливість вибрати якісний ламінат для вашого будинку. Повне повторення малюнка дерева, зістарена або грубо оброблена деревина, глянцевий блиск або матове покриття - вибір за вами.

Заходьте до нас! Нам є чим вас здивувати!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто