Надійність і якість як девіз співпраці з ТМ RECOLL

Коли мова заходить про облаштування дому, перше, що хочеться придбати - натуральні матеріали. В еру сучасних технологій ми все більше потребуємо чогось якісного та справжнього. Це не дивно, адже людині властиво вибирати краще у всьому, в ремонті - особливо.

Салон паркету «ARBOR» чудово розуміє цю потребу, тому для того, щоб наші клієнти завжди були задоволені своїм вибором, ми почали співпрацювати з однією з провідних італійських компаній - виробників паркетної хімії - ТМ RECOLL. Діяльність цієї фірми спрямована на виробництво кращих видів клею і лаку, які використовуються в основному при укладанні паркету з використанням передових технологій.

Паркетна хімія від ТМ RECOLL - це популярні засоби, які використовуються як професіоналами, так і новачками при укладанні паркетної підлоги. Засоби цієї марки зарекомендували себе як одні з найкращих в цій сфері.

Ретельно розроблені компоненти в поєднанні з високою ефективністю забезпечують їм високу популярність і стійкий попит. Вони виготовлені за всіма сучасними стандартами, з впровадженням та використанням новітніх методів і технологій. При цьому, ці засоби залишаються безпечними та екологічно чистими. Крім того, паркетна хімія від виробника ТМ RECOLL відмінно виконує свої функціональні обов'язки. Паркетна підлога, яку монтують з використанням паркетної хімії від даного виробника, буде не тільки відмінно виглядати, але і прослужить вам вірою та правдою. Завдяки цим якісним засобам, збільшується міцність такого підлогового покриття. Вплив цієї хімії, допомагає паркету ставати зносостійкішим, не підпадати під вплив зовнішніх факторів. Крім того, вона попереджає деформацію та захищає від механічних ушкоджень.

При виборі підлогового покриття в нашому салоні, ви можете вибрати відповідну паркетну хімію. Це, безумовно, забезпечить гарний зовнішній вигляд і зносостійкість вашої підлоги.

Звертайтеся до нас - ми з радістю надамо вам кращі види паркету і засобів по догляду за ним! Ми - експерти в цій справі. Крім цього, для нас важливо, щоб наш клієнт був упевнений у своєму виборі, тому наші фахівці з радістю дадуть цінні поради, адже правильний вибір засобів по догляду за підлогою - запорука вашого гарного будинку!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто