Особливості вибору підлоги для приміщень

Ми живемо в світі, де облаштування сучасного інтер'єру підлоги відіграє важливу роль, особливо якщо це стосується житлових приміщень, де підлогове покриття повинне відрізнятися не тільки красою, але й теплотою.

Натуральне покриття для облаштування підлоги в приміщенні є відмінним вибором для всіх, хто цінує не тільки зручність та практичність, але й дбає про безпеку та екологічність використовуваних матеріалів.

У ваших планах затишно облаштувати будинок, а ви ще не вибрали покриття для підлоги? Для того, щоб ви залишалися задоволеним своїм вибором протягом довгих років, вам слід ознайомитися з особливостями кожного з них.

ПАРКЕТ

Виготовлений з натуральних порід дерева, паркет легко монтується завдяки замкового механізму. Крім того паркет легко оновлюється: досить просто відшліфувати його та покрити черговим шаром лаку. При правильному монтажі та догляді паркет здивує вас своєю довговічністю..

ПАРКЕТНА ДОШКА


Продається в готовому для укладання вигляді. Вона має безліч переваг, серед яких стійкість до впливу навколишнього середовища, привабливий зовнішній вигляд. Крім того, паркетна дошка носить звання найекологічнішого підлогового покриття. Як і паркет, при правильному укладанні буде служити на радість власникам будинку протягом багатьох років.

МАСИВНА ДОШКА

Допоможе створити бажаний інтер'єр завдяки широкому асортименту колірної гами. Володіє відмінними шумопоглинаючими характеристиками. Міцна масивна дошка, купити яку можна у нас в магазині є еталоном професійного оформленого інтер'єру.

Якщо ви вже зробили вибір на користь одного з цих підлогових покриттів, то основними критеріями при покупці є репутація виробників, наявність сертифікатів якості, умови доставки обраного вами товару й відгуки покупців.

У салоні паркету «ARBOR» ви зможете купити паркетну дошку, паркет і масивну дошку за доступними цінами. Ми надамо вашій увазі широкий асортимент паркету, який виробляється на високотехнологічному обладнанні відповідно всіх міжнародних стандартів якості. Крім того, у вигляді бонусу вас чекає кваліфікована допомога в підборі кращого підлогового покриття.

Звертайтеся до нас - нам є чим вас здивувати!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто