Правильний вибір засоби по догляду за підлогою

Правильний догляд необхідно застосовувати до всього, особливо до того, на чому ми стоїмо. Щоб ваша підлога радувала вас не один десяток років, за нею необхідно правильно доглядати. У наш час існують спеціальні засоби, які дозволяють захищати підлогу від зовнішніх впливів, перепадів температури та змін вологості. Паркетна хімія так само необхідна в сучасних технологіях укладання паркету, як і сам паркет. Склеювання клепок, дощок та, іноді, ламінату, лакування, ґрунтування ... І подальший догляд теж вимагає певних хімічних складів - паркетну хімію слід застосовувати не тільки на початку укладання підлоги, але і на її завершальному етапі.

Удосконалення технологій робить сучасну хімію для паркету ще більш ідеальною для захисту підлогового покриття.

Але досконалі технології це ще не все - нам важливо пропонувати своїм клієнтам не тільки високоякісний, але й екологічно чистий і нешкідливий товар. Салон паркету "ARBOR" піклується не тільки про підлогу, а й здоров'я своїх клієнтів. При виконанні будь-якого виду паркетних робіт, ми надамо вам пораду в виборі лаку, клею, розповімо про їх властивості та практичність при експлуатації підлоги.

Застосування клею дерева служить різним цілям і задачам: фіксування або з'єднання різних структур, створює безпечні, ізольовані стики, які захищені від проникнення вологи. Правильно вибрати клей можна, якщо визначити мету і завдання його застосування.

У нашому салоні наданий широкий асортимент засобів для догляду за підлогою від ТМ RECOLL, оскільки ми надаємо великого значення глибоким науковим дослідженням та інноваційним розробкам. Якщо ви професійно займаєтеся укладанням паркету, нам є чим вас здивувати. Наші клеї призначені для укладання найрізноманітніших видів дерев'яних підлогових покриттів, в тому числі й штучного, брущатого, щитового та художнього паркету. Так само добре вони підходять для ламінату.

Сподіваємося, наші поради вам знадобляться, а ви будете враховувати ці рекомендації при укладанні вашої підлоги. Звертайтеся до нас - ми з радістю надамо вам кращі види паркету та засоби по догляду за ним.
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто