Штучний паркет як традиційне підлогове покриття

Настелений в кімнатах паркет, його багатий та естетичний зовнішній вигляд завжди вважався ознакою добробуту, вищої касти населення. Все тому, що паркет відразу додає будинку величі, затишку та природної теплоти.

За статистикою найчастіше з підлогових покриттів вибирають штучний паркет. Величезним попитом користується укладання штучного паркету складними малюнками - вони надають інтер'єру особливої розкоші та елегантності. При Вашому бажанні штучний паркет можна монтувати на підлозі в різних інтерпретаціях: традиційній «Ялинці», «Палубі», «Квадраті», «Плетенці» та багатьох інших варіаціях.

Крім того, це покриття для підлоги вироблено з деревини, а тому прекрасно дихає, що є корисним для здоров'я людини. Деревина для виготовлення цього паркету відрізняється відмінними теплоізоляційними властивостями. Укладання штучного паркету позбавляє від проблеми некомфортних підлог - така підлога не здатна притягати пил, оскільки на ній не накопичується статика.

Не зважаючи на те, що діапазон різновидів штучного паркету вражає, виділяють всього три види штучного паркету - все залежить від виду розпилу стосовно контуру річних кілець.

Кожен з перерахованих вище категорій має свій ряд переваг і користується однаковим попитом. Слід також зазначити, що цей вид покриття хоч і є досить дорогим, але і виглядає він відповідно. Цінність його визначається, в першу чергу, породою дерева, з якого він був зроблений.

Шукаєте якісний штучний паркет у Львові? Поспішаємо Вас порадувати - в нашому салоні паркету "ARBOR", Ви знайдете широкий асортимент штучного паркету.

Ми порадуємо Вас різноманітністю і якістю - Ви зможете купити штучний паркет, про який давно мріяли.

Звертайтеся до нас - ми допоможемо Вам вибрати підлогове покриття, щоб у Вашому домі завжди панували тепло і затишок!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто