Головні переваги дерев'яної підлоги

У сучасному, повному нано-технологій світі, ми прагнемо оточувати себе натуральним. Коли мова заходить про те, яке підлогове покриття вибрати для будинку, то кращим вибором вважаються дерев'яні підлоги.

Це не дивно, адже дерево - це традиційний матеріал, що здавна використовувався для обробки підлог. Незалежно від різноманітних варіантів на ринку, дерево, як і раніше вважається найбажанішим матеріалом.

Перевагами дерев'яної підлоги слід вважати:

• відмінний естетичний вигляд;

• завдяки теплоізоляційного матеріалу по дерев'яній підлозі можна ходити босоніж навіть взимку;

• простота експлуатації;

• легкість монтажу.

Крім того, деревина володіє відмінними теплоізоляційними властивостями та низькою вагою. Така підлога відрізняється міцністю, практичністю і довговічністю.

Гігроскопічність є ще однією з головних властивостей дерев'яних підлог. Масивна дошка з деревини здатна поглинати та виділяти вологу, підтримуючи постійний рівень вологості в приміщенні.

Є у деревини свої недоліки. Дерево легко запалюється, тому перед укладанням паркетну дошку просочують спеціальними розчинами. Дерев'яні підлоги бояться вологи та комах, тому паркетна хімія - найкращий засіб для обробки дерев'яної підлоги.

Найчастіше підлога виготовляється з твердих порід деревини - бук, дуб і береза майже не схильні до механічних пошкоджень - це забезпечує легкий догляд за підлогою.

Якщо ви вирішили купити паркет для укладання підлогового будинку, вам слід ознайомитися з усіма плюсами та мінусами дерев'яної підлоги. Щоб вибрати краще підлогове покриття для дому, рекомендуємо звернутися до фахівців - вони, безумовно підкажуть вам, як зробити правильний вибір!

Якщо ви хочете купити якісний паркет, або паркетну дошку, вам слід звернутися в салон паркету "АРБОР" - наші професійні майстри допоможуть у виборі.
 
Звертайтеся до нас - ми раді втілювати в життя мрії наших клієнтів.
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто