Художній паркет

Художній паркет є особливим паркетним покриттям зі складною композицією, викладений з дерев'яних фрагментів.

Це ексклюзивний елемент в дизайні інтер'єру, який виготовляють в заводських умовах, а в торговельну мережу його постачають у вигляді набору готових модулів у комплекті зі схемою монтажу. Додаткової обробки деталі цього підлогового покриття не вимагають, тому укладання художнього паркету не потребує додаткових витрат часу і сил. Монтаж цього підлогового покриття виконується методом склеювання модулів до фанерної підстави або до чорнової дерев'яної підлоги. Не рекомендується клеїти художній паркет на стяжку.

Слід знати, що художня підлога створюються завдяки використанню різного розміру плашок штучного паркету і порід дерева. Також створити художній паркет можна використовуючи простий штучний паркет в комбінації з планками інкрустованого штучного паркету. Цікаво, що в процесі укладання художнього паркету можна обійтися без спеціальних столярних інструментів.

Сьогодні у продажу представлено розмаїття асортименту малюнків, тому перед покупцем постає непросте завдання вибору. Різноманітні лінії, оригінальні візерунки та гармонія поєднань різних порід деревини надають підлозі вигляду шедевра мистецтва! І це не дивно, адже для створення такого паркету можна одночасно застосувати більше, ніж сто видів деревини - все залежить від бюджету клієнта. Крім вартості та якості підлогового покриття, важливо врахувати особливості приміщення, де буде використано покриття для підлоги.

Виробництво художнього паркету
справжнє мистецтво, з яким ви можете ознайомитися в нашому салоні паркету «ARBOR». Ми пропонуємо клієнтам широкий вибір підлогового покриття за доступними цінами.

Звертайтеся до нас - ми знаємо як додати вашому будинку затишку та комфорту!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто