Види паркетної хімії

Підлога - один з найголовніших елементів приміщення - вона повинна протистояти фізичним діям та перепадам вологості. Паркет вважається найнадійнішим матеріалом з усіх підлогових покриттів, але для того, щоб зберегти його первозданний вигляд потрібно ознайомитися з паркетною хімією в усьому її розмаїтті, щоб вибрати матеріал, який підходить саме для Вашої підлоги.

Професійна паркетна хімія призначена для догляду за натуральною деревиною. Асортимент паркетної хімії обумовлений різними видами паркету - якщо в деяких випадках важливо, щоб підлога була зносостійкою, то в інших велику роль грає саме захист декоративного покриття.

Слід виділити найпопулярніші засоби по догляду за паркетом:

Грунтовка для паркету. Її основним призначенням є - усунення тріщин. Грунтовка розрівнює нерівності, створюючи основу для нанесення лаку рівним шаром. Вибирайте високоякісну грунтовку - вона відмінно захистить планки не тільки від температурних перепадів, а й від цвілі та гниття;

Лак використовують щоб створити захисний шар від різних забруднень, вологи та води;

Масло є прекрасною альтернативою лаку - воно призначене для захисту планок від забруднень та вологи, підкреслюючи природний візерунок деревини;

Віск використовується як захисний засіб від вологи, вигоряння на сонці та механічних пошкоджень.

Шпаклівка є прекрасним елементом, що призначений для усунення тріщин, плям і відколів на готовому базисі;

Клей використовують, щоб забезпечити надійну фіксацію паркету при монтажі.

Хочете, щоб у Вас вдома був красивий паркет, який служитиме не одне десятиліття? Тоді рекомендуємо купувати якісну паркетну хімію, щоб зберегти первозданний вигляд підлогового покриття.

Все ще не знаєте, де і як її правильно вибрати? Тоді запрошуємо Вас в салон паркету "ARBOR" - паркетна хімія у Львові Вас приємно здивує. У нашому салоні наданий широкий асортимент засобів для догляду за підлогою від ТМ RECOLL, оскільки ми надаємо великого значення глибоким науковим дослідженням та інноваційним розробкам. Якщо ви професійно займаєтеся укладанням паркету, нам є чим вас здивувати. Наші клеї призначені для укладання найрізноманітніших видів дерев'яних підлогових покриттів, в тому числі та штучного, брущатого, щитового та художнього паркету.

Звертайтеся до нас!
 
Наші фахівці з радістю допоможуть Вам визначитися з вибором та обрати потрібну хімію саме для Вашої підлоги!
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто