Купити та встановити вініл Quick-Step у Львові

Вініл зараз користується популярністю попри те, що він є штучним підлоговим покриттям. Адже характеристики та переваги вінілу Quick-Step таки вражають.

  • Варто відзначити, що розмаїття кольорів, сучасних візерунків, стилів та розмірів вінілу Квік-Степ є разючим. Якою би творчою та бурхливою не була ваша фантазія, у нашому магазині ви неодмінно зможете купити вініл Quick-Step потрібного дизайну. Серед них як імітація натуральної деревини, так і натурального каменю, кераміки, бетону тощо.
  • Водостійкість – ось що цікавить покупців мало не в першу чергу. Тут можемо запевнити, що вініл Квік-Степ є максимально водостійким. А це означає, що і на кухню, і у ванну кімнату сміливо можна укладати цей матеріал.
  • Вініл Квік-Степ не виділяє ніяких шкідливих речовин, тому не варто хвилюватися за своє здоров’я.
  • Служить вінілова підлога доволі довго – в середньому 10-25 років.
  • Вінілу Квік-Степ не піддається лінійному розширенню, тобто його спокійно можна встановлювати на підлогу з підігрівом. Крім того, вініл є стійким до вигорання, тому його укладають і там, де поверхня може нагріватися від сонячних променів.
  • Укладати вініл Quick-Step не складає жодних труднощів. Перед встановленням вінілу, однак, потрібно підготувати основу: вона має бути рівною та чистою. Це можна зробити легко, швидко та якісно! А ми вам у цьому зможемо допомогти.

 

Чому вініл Quick-Step особливий?

  • Stain and Scratch Guard – надійний захист від подряпин та плям, тому його можна встановлювати в будь-яку кімнату вашої домівки.
  • Uniclic Multifit – замкова система, яка спрощує укладання вінілу.
  • 100% захист від вологи

Вініл Quick-Step: Cтруктура

Вінілове покриття складається з кількох шарів:

  • 1-й шар – верхній – виготовляється з надміцної вінілової плівки. Цей шар виконує функцію захисту підлоги від будь-яких можливих пошкоджень. За рахунок такого верхнього шару вінілове покриття є стійким до ударів, подряпин, стирання тощо.
  • 2-й шар – декоративний – відповідає за малюнок, колір та дизайн. Малюнок вінілу Квік-Степ може нагадувати деревину, камінь, текстиль тощо. Крім того, малюнок покривають лаком, аби попередити вигорання вінілової поверхні. Текстура вінілу Квік-Степ може бути як гладкою, так і рельєфною.
  • 3-й шар виготовляється з кварцового піску, що надає цьому типу підлогового покриття міцність та твердість.
  • 4-й шар – це вінілова підкладка, яка запобігає деформації матеріалу та мінімізує звуки при ходьбі.

Вініл Quick-Step (Львів): Колекції

Особливістю вінілу Quick-Step є його неабиякий дизайн, завдяки якому вініл зовні може імітувати деревину, натуральний камінь, кераміку і навіть бетон. Тому таке підлогове покриття підійде буквально до будь-якого приміщення: чи то ваша оселя, чи приміщення комерційного призначення.

Вініл Quick-Step представлений у кількох колекціях:

  • Quick-Step Balance: вініл з цієї колекції зовні імітує натуральну деревину.
  • Quick-Step Pulse: дизайн цієї колекції також базується на вигляді натурального дерева, але відрізняється від попередньої розмірами та дещо іншим дизайном.
  • Quick-Step Ambient: дизайн цієї колекції імітує натуральний камінь, бетон, керамограніт.

Вініл Квік-Степ з різних колекцій є у нашому салоні “Arbor” у Львові. Таким чином ви з легкістю зможете обрати свій ідеальний дизайн та купити вініл дешево.

Купити та встановити вініл Quick-Step дешево (Львів)

У нас ви можете придбати вініл Quick-Step за доступними цінами. Ціни на вініл Quick-Step відрізняються залежно від колекції, дизайну, кольору, розміру, певних характеристик тощо. Але у салоні “Arbor” можна купити вініл дешево. Вам потрібен унікальний дизайн? Вініл на замовлення у нас теж доступний.

Пропонуємо вам послугу встановлення вінілу Квік-Степ. До речі, вініл можна встановлювати на підлогове покриття, яке уже є у вас. Тому витрачати гроші на демонтаж старого покриття не потрібно.

Вініл Quick-Step у салоні “Arbor” – це якість, великий вибір, приємні ціни та швидке встановлення.
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто