Художній паркет в інтер'єрі

Сьогодні, у світі, повному нововведень, де кожен день на ринку представляється новий вдосконалений товар, кожна цінуюча себе людина бажає надати своєму інтер'єру будинку якоїсь родзинки, яка буде так званою «візитною карткою». У таких випадках часто вибирають дизайнерські меблі, замовляють ексклюзивні двері, або ж відрізняються вибором підлогового покриття.

Підлога вважається основним елементом інтер'єру, адже це те, на чому ми стоїмо. Але підлога повинна бути не тільки якісною, але і красивою. Таким критеріям відповідає художній паркет. Для додання особливого блиску, художній паркет покривають невидимими засобами для захисту деревини. Завдяки йому можна розставити необхідні, важливі акценти в інтер'єрі або ж об'єднати кілька кімнат, витриманих в різних стильових категоріях, адже такий тип паркету відомий своїм досить складним візерунком, який, як правило, не повторюється, а становить єдину композицію.

Художній паркет створений для тих, хто захоплюється величністю форм і для тих, хто любить розкіш. Все тому, що обираючи палацовий паркет Ви вибираєте дерев'яне підлогове покриття, яке виготовляється за Вашим індивідуальним замовленням.

Якщо Ви збираєтеся вдосконалити кабінет, зверніть увагу на стиль «Класицизм» і «Ампір». Для вітальні обирайте динамічність образів і велич - таким відрізняється стиль «Бароко». Для дитячих кімнат ідеальним буде стиль «Рококо» - різноманітні відтінки та сюжетні лінії - те, що треба для дітей.

Бажаєте додати Вашому будинку величності? Тоді сміливо радимо Вам купити художній паркет в Україні - співробітники салону паркету «ARBOR» допоможуть вибрати потрібні Вам деталі. Ми знаємо, як важливо для Вас зберегти історію Вашого життя, тому дамо цінні поради щодо вибору паркету, щоб у Вашому домі завжди панувала атмосфера затишку, краси та захищеності.
Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто