Художній паркет з металом

Верхній шар модульного (художнього) паркету – це зазвичай лакове покриття, яке вберігає деревину від зовнішніх впливів. Під ним шар з цінних порід дерева (дуб, ясен, горіх, мербау тощо). І нижній шар зазвичай складається з хвойних порід. Така багатошарова структура робить модульний паркет дуже міцним.

Наш художній модульний паркет представлений у багатьох кольорах, включаючи коричневий, білий, рудий, червоний і не тільки.

З метою надати модульному паркету неповторного дизайну, проводиться  інкрустація паркету металом.

Паркет зі вставками з металу – чудове доповнення до інтер’єру

Модульний паркет зі вставками з металу має ряд своїх особливостей:

  • «родзинка» інтер'єру
  • довготривалий термін експлуатації
  • високий рівень звукоізоляції
  • швидке встановлення

Модульний паркет з металом чудово доповнить кабінети, бібліотеки, вітальні чи навіть спальні тощо. Він підійде як до класичного інтер'єру, так і до сучасного. Паркет зі вставками металу не лише стане "родзинкою" кімнати, а й додасть нотку розкоші.

Металеві вставки можуть бути абсолютно різними: рослинні малюнки, геометричні фігури, абстрактні візерунки, власні символи чи навіть родинний герб. Найчастіше вставки виготовляються з таких металів як мідь, бронза, латунь, а також зі сплавів металу різних відтінків.

Порода, з якої виготовлений модульний паркет, та метал мають доповнювати одне одного і вдало підходити за дизайном. А ще краще, щоб візерунок з металу гармоніював з іншими предметами інтер'єру.

Інкрустація паркету металом забезпечить вам доволі цікавий дизайн підлоги, але важливо не перевантажити приміщення таким декором. Можна комбінувати модульний паркет з металом та модульний паркет без металевих вставок.

Крім того, в нас часто щось випадково падає на підлогу, іноді це гострі предмети, які можуть легко пошкодити її. Тож з метою захисту поверхні підлоги радимо покрити модульний паркет захисним шаром. Також не рекомендується ходити на підборах по такій підлозі.

Модульний паркет зі вставками металу може мати таке покриття:

  • Лак
  • Олія
  • Олія-віск

Художній паркет з металом під замовлення у Львові

Художній паркет з металом Львів

Де знайти художній паркет з металом від виробника? Звичайно, у нас! Ви можете обрати з наявних візерунків, або ж зробити свою підлогу максимально оригінальною та індивідуально-оформленою, запропонувавши власний макет. Ми виготовляємо практично будь-який малюнок за вашим макетом. Ціна на паркет з металом залежить від самого металу та складності роботи над візерунками.

А ще ми обов’язково знайдемо для вас оптимальний варіант за зовнішнім виглядом та ціною. Наші досвідчені консультанти допоможуть вам особисто підібрати бажаний колір обробки вашого дерева. Магазин «Арбор» у Львові – місце, де ви знайдете або замовите свій ідеальний паркет зі вставками з металу.

Дякуємо, ваш запит буде розглянутo найближчим часом!

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Ім'я

Поле не заповнене

E-mail

Поле не заповнене

Телефон

Поле не заповнене

Повідомлення

Количество м2

Ваше ім'я

E-mail

Телефон

Місто